About beyazlatma diş

Wiki Article



Sağlam bir ağız bakımı rutini uygulasanız bile, dişleriniz zamanla lekelenebilir. Dişlerinizi fileırçalamak ve antiseptik bir gargara kullanmak ağzınızı temiz ve sağlıklı tutacaktır.

Bu uygulama dişlerde oksidasyon redüksiyon tepkimesiyle bir beyazlık etkisi elde etmeyi sağlıyor. Oksijenin açığa çıkmasını sağlayan özel jel materyaller kullanılıyor. Böylelikle dişlerde istenmeyen renklenmeye ve lekelenmelere yol açan maddelerin renksiz olan substanslar ile yer değiştirmesi sağlanıyor.

Ofis tipi diş beyazlatma, diş hekimi tarafından klinikte uygulanır. En hızlı ve etkili çözümlerden biri olarak bilinen ofis tipi beyazlatma sırasında diş etleri korunur ve dişlere olan zarar minimuma indirilir. Yalnızca diş hekimleri tarafından yapılan bu uygulama kısa sürede sonuç verir ve uzun süreli beyazlık sağlar.

Diş beyazlatma için kullanılan ağartworkıcı solüsyonun etkinliğini arttırmak için lazer ışığı ile desteklenmesi işlemidir.

karbonat işe yarıyor. karbonat limon diş etlerini zedeliyor ayda bir olur ama haftada 1-two olmaz.karbonat ile fırçaladıktan sonra özellikle sensodyne yada bildiğiniz diş eti rahatsızlıklarına iyi gelen bir diş macunu ile fırçalamak iyi olur. Samet M.

Özellikle sigara içenlerin kullanması tavsiye edilen Marvis People who smoke Whitening Mint diş macunu ön dişlerdeki lekeleri ve sarılığı kısa sürede ortadan kaldırıyor.

Bu konuda iyi bir araştırma yapıp alanında uzman bir doktora görünmeniz şart. Yoksa dişlerinize ciddi zararlar verebilirsiniz. SGK kapsamında değilseniz devlette diş beyazlatma fiyatları şu diş beyazlatma ne kadar şekildedir;

Diş beyazlatma kalemi içerdiği kimyasallar nedeniyle bazı durumlarda kişiye zarar verebilir. Bu nedenle uzman diş hekimlerinin tavsiyesi ve önerileri alınmadan kullanılmaması gerekir.

Evde beyazlatma işlemi ise daha uzun diş beyazlatma kalemi sürede sonuç verir, ancak daha uygun fiyatlıdır. Nişantaşı’nda bulunan kliniğimizde fiyatlarımız a hundred€ dan başlayarak farklılık göstermektedir. Bağlantıdan Diş beyazlatma fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bize yazın Danışmanlarımızla yazışın, uzman desteğimizden yararlanın. [email protected]

Bu nedenle bu tarz bantları kullanmak yerine daima diş hekiminden destek almanız, ağız ve diş sağlığınız için atacağınız en doğru advertımdır.

Profesyonel diş beyazlatma uygulaması için en uygun adaylar, dolgusuz, restorasyonsuz sağlıklı diş ve sağlıklı diş eti dokularına sahip olan kimseler diş beyazlatma için uygun adaylardır.

Ağızdaki toksiklerin, bakterin giderilmesine lawnımcı olabilir. Genel diş sağlığını iyileştirirken aynı zamanda daha beyaz ve parlak dişlere sahip olmanızı sağlayabilir. 

Devlet hastanelerinde diş beyazlatma işlemi artık yapılıyor. Diş beyazlatma işlemi SGK kapsamına alındığı için bazı devlet hastaneleri de bu işlemi ücretsiz yapmaya başladı. Fakat devlet hastanesinde diş beyazlatma konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Report this wiki page