The Basic Principles Of diş beyazlatma kiti

Wiki Article



Pedodonti, çocukların diş ve diş eti sağlığı ile ilgili olarak yapılan diş hekimliği branşıdır. Pedodontik tedaviler çocukların dişlerinin doğal gelişimine ve büyüme sürecine uygun olarak yapılır ve çocukların diş ve diş eti sorunlarını önlenebilmesi ve tedavi edilebilmesi amacıyla yapılır. Tabloda belirtilen fiyatlar TDB’nin belirlediği taban tedavi fiyatlarıdır.

Doğru hekim ve klinik tercihi yapıldığı sürece son derece zararsız bir işlemdir. Beyazlatma işlemi sonrasında komplikasyon gelişen kişiler genellikle merdiven altı diye tabir ettiğimiz kurumlarda tedavi gören kişilerdir.

Peki ama nasıl? Bu yazımızda sizlerle diş beyazlatmanın derinlerine iniyor ve tüm bilinmeyenlere ışık tutuyoruz. Önce diş beyazlatma nedir kısaca tanımlayarak yazımıza başlayalım.

Hindistan cevizi yağı ile gargara yapmanın ağız sağlığı için birçOkay faydası vardır. Plak oluşumunu önlemeye ve plak kaynaklı diş eti iltihabını azaltmaya gardenımcı olabilir.

Tecrübeli bir diş hekiminin ellerinde uygulanan bleaching işleminin dişlere zararı yoktur. Diş beyazlatma, hastanın dişlerinin dış yüzeyine yapılacak olan işlemi kapsayan bir tedavidir.

Diş tipine ve genel durumuna göre klinik olarak önerdiğimiz jellerin hastalarımız tarafından belirli şekillerde ve aralıklarla dişlere uygulanmasına “Ev tipi beyazlatma ya da bleaching” denir. Bu ev tipi beyazlatıcı jeller düşük oranda hidrojen peroksit içermektedir ve diş etleriyle temas etmesi halinde tahribata neden olabilir.

Mine mikroabrazyonu tedavisi genellikle hızlı ve ağrısızdır, ancak ilk 24 saatte dişlerde biraz hassasiyet oluşabilir. Diş hekiminiz dişleri sert kimyasallarla beyazlatmak yerine törpülemek için polisaj lastiği advertisementı verilen muhtemelen mekanik dönen bir cihaz kullanacaktır. Tipik bir mine mikroabrazyonu prosedüründe aşağıdaki advertisementımlar uygulanır:

Marketlerde, eczanelerde ve kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz diş beyazlatma kalemi nedir, ne işe yarar diyorsanız cevaplarını birazdan öğreneceksiniz.

diş beyazlatma ne kadar Diş beyazlatma fiyatları bu konuda akla ilk gelen sorulardan biri olsa da dilerseniz önce dişler neden sararır ve sararmış dişler nasıl eski beyaz haline getirilebilir ona bakalım.

Kullanımı son derece basit olan diş beyazlatma kalemini şu hususlara dikkat ederek kullanabilirsiniz.

Daha verimli bir sonuç alınması için hastalara işlemden önce diş taşı temizliği yapılmaktadır. Seans öncesi ve sonrasında hastadan fotoğraf alınarak renk değişimi hakkında bilgi sahibi olunur.

Kullanılan antibiyotik ilaçlar, dışarıdan gelen darbeler de dişlerin beyazlığını kaybetmesine neden olabilir. Bu durumda tedavi olarak devreye giren diş beyazlatmanın işlemi ile diş beyazlatma macunu kısa sürede yeniden beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Potasyum, magnezyum ve manganez miktarı bakımından zengin olan muz kabuğunu diş beyazlatma yöntemi olarak kullanabilirsiniz.

Ağız hijyeni sebebiyle diş ve ağız yapısında rahatsızlıklar bulunan kişiler, ilk olarak ağız ve diş temizliğine tabii tutulmaktadır. Diş minesini ve diş dentini doğrudan etkileyecek yapısal bozuklukları bulunan kişilerde, diş beyazlatma uygulaması yanıt vermemektedir.

Report this wiki page